avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Mi-am pierdut decizia privind acordarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizației. ...

Bună ziua! Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizației. Cum aș putea intra din nou în posesia ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 11 Februarie 2025
Solicitati institutiei care a emis decizia sa va elibereze o fotocopie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare vechimea in munca adragan964 adragan964 buna ziua,cum as putea sa-mi recuperez anii de vechime cu adeverinte de vechime sau ceva asemanator(cartea de munca mi-a pierdut-o ultimul patron iar firma nu ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar penal valyvas valyvas Buna ziua!am depus acum o luna si ceva cerere de consultare si 3 fotocopii dintr-un dosar penal,fiind in calitate de fiu al pârtii vatamate(tatăl meu a ... (vezi toată discuția)
Card cnas - buna ziua. azi m-am aflat intr-o situatie mai delicata si nu ... RaresCo RaresCo Buna ziua. Azi m-am aflat intr-o situatie mai delicata si nu stiu cui ar trebui sa ma adresez. Este vorba de cardul de sanatate. Mie mi-a fost eliberat cardul ... (vezi toată discuția)