avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Mama mea a lucrat în anul 1979 pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Mama mea a lucrat în anul 1979 pentru Consiliul ...

Bună ziua! Mama mea a lucrat în anul 1979 pentru Consiliul popular al județului Prahova, corpul de pază militarizată. Firma nu mai există și aș dori să știu unde pot să mă adresez pentru a solicita o adeverință cu orele de noapte lucrate pentru firma respectiva. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 11 Februarie 2025
Informatii puteti gasi la Consiliul judetean Prahova si la firma specializata care a preluat arhiva firmei de paza.
Consiliul Județean Prahova
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinator arhive neagabi neagabi Buna ziua, M-ar interesa, daca stiti, cine este detinatorul arhivelor fostei ITLPP Peco Ploiesti, devenita SC Petrotrans SA Ploiesti prin 1991. Va multumesc. (vezi toată discuția)
De unde obtin adeverinta coni_cov coni_cov in perioadele urmatoare am lucrat: - 01.09.1979-01.03.1983- Trustul de Constructii Oradea -05.07.1983-09.02.1984- Mina Leurda -26.03.1984-29.07.1985- IACM ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)