Am cerut imprumut o suma de bani pe care nu am avut posibilitatea sa returnez inca.nu am facut hirtie de imprumut.AM plecat din tara la lucru in strainatate si azi m a contactat un prieten la cine am fost cautat de un civil si ma cauta cica am plingere la politie pt inselaciune si sunt cautat de interpol.Mentionez ca vreau sa returnez banii imprumutati dar nu pot odata tot in cateva rate numai.Cum e procedura daca ma aresteaza politia in germania?Se poate rezolva prin mediator impacare amiabila si retragerea plingerii la politie?
Caz penal?
omul9
Buna
Acum ceva vreme mi-au fost trimisi niste bani prin banca pentru un anumit serviciu,nu am semnat nici un contract cu persoana respectiva,doar i-am ... (vezi toată discuția)
Împăcarea partilor
zipferw0w
Buna ziua ! Am si eu o problema. Am facut o prostie. Eu am o suspendare de 4 ani pentru grup infractional si trafic de droguri. Am cunoscut la penitenciar pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare
Mihai.B
Am imprumutat de la o persoana 1100 euro fara vre-o hartie intre noi.
Persoana respectiva dupa o peroada de timp a facut plangere penala impotriva mea pentru ... (vezi toată discuția)