avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cerut imprumut o suma de bani pe care nu am avut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cerut imprumut o suma de bani pe care nu am avut posibilitatea ...

Am cerut imprumut o suma de bani pe care nu am avut posibilitatea sa returnez inca.nu am facut hirtie de imprumut.AM plecat din tara la lucru in strainatate si azi m a contactat un prieten la cine am fost cautat de un civil si ma cauta cica am plingere la politie pt inselaciune si sunt cautat de interpol.Mentionez ca vreau sa returnez banii imprumutati dar nu pot odata tot in cateva rate numai.Cum e procedura daca ma aresteaza politia in germania?Se poate rezolva prin mediator impacare amiabila si retragerea plingerii la politie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:22, 12 Februarie 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteți cautat de nimeni și nu va arestează nimeni.
Dati banii înapoi cum puteți.
Luati legatura cu cel ce v-a imprumutat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal? omul9 omul9 Buna Acum ceva vreme mi-au fost trimisi niste bani prin banca pentru un anumit serviciu,nu am semnat nici un contract cu persoana respectiva,doar i-am ... (vezi toată discuția)
Împăcarea partilor zipferw0w zipferw0w Buna ziua ! Am si eu o problema. Am facut o prostie. Eu am o suspendare de 4 ani pentru grup infractional si trafic de droguri. Am cunoscut la penitenciar pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare Mihai.B Mihai.B Am imprumutat de la o persoana 1100 euro fara vre-o hartie intre noi. Persoana respectiva dupa o peroada de timp a facut plangere penala impotriva mea pentru ... (vezi toată discuția)