avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pentru perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pentru perioada de concediu ...

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pentru perioada de concediu crestere copil se acorda concediu de odihna ?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 12 Februarie 2025
Pentru perioada de concediu crestere copil nu se acorda concediu de odihna .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de co daca am fost in concediu de cresterea copilului iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la concediu de odihna integral daca am fost in concediu de cresterea copilului pana azi 4.08.2016? Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna restant Gabriela Mihai Gabriela Mihai Buna ziua! Imi puteti spune ,va rog,daca imi mai pot lua zilele de concediu de odihna restante din anul 2016 daca in perioada ian-martie 2016 am fost in co ... (vezi toată discuția)