avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, puteti va rog sa îmi spuneti care e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, puteti va rog sa îmi spuneti care e procedura in ...

Buna ziua , puteti va rog sa îmi spuneti care e procedura in următorul caz: unchiul sotului a murit, nu au avut copii nici testament. Are doar un frate. Mătușa lui spune că a făcut deja înscrierea la toate pe numele ei. Se poate fara să îl cheme pe fratele lui? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:55, 12 Februarie 2025
doar daca a mintit ca nu mai sunt mostenitori.
Și ce trebuie făcut în acest caz?

gi-jane2 a scris:

doar daca a mintit ca nu mai sunt mostenitori.

se cere in instanta anularea certificatului de mostenitor.
Verificati intai sa vedeti care e situatia
apelati la un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
Unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii.Suntem mai multi mostenitori care avem dreptul la acest ... (vezi toată discuția)
Nepoata din partea tatalui cionoiuroxana cionoiuroxana Buna ziua , numele meu este Cionoiu Roxana sunt din Bucuresti si am 46 ani . Vreau sa va rog sa ma ajutati sa gasesc o modalitate sau sa imi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)