avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, puteti va rog sa îmi spuneti care e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, puteti va rog sa îmi spuneti care e procedura in ...

Buna ziua , puteti va rog sa îmi spuneti care e procedura in următorul caz: unchiul sotului a murit, nu au avut copii nici testament. Are doar un frate. Mătușa lui spune că a făcut deja înscrierea la toate pe numele ei. Se poate fara să îl cheme pe fratele lui? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:55, 12 Februarie 2025
doar daca a mintit ca nu mai sunt mostenitori.
Și ce trebuie făcut în acest caz?

gi-jane2 a scris:

doar daca a mintit ca nu mai sunt mostenitori.

se cere in instanta anularea certificatului de mostenitor.
Verificati intai sa vedeti care e situatia
apelati la un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii.Suntem mai multi mostenitori care avem dreptul la acest ... (vezi toată discuția)
Pentru situatia in care sunt unica mostenitoare la casa matusii mele de care ma ingrijesc romandaniela romandaniela Sunt unica mostenitoare si matusa mea m-a imputernicit prin testament olograf sa o mostenesc dupa moarte. Are un apartament de 3 camere. Ma ingrijesc de draga ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,am și eu o întrebare se poate sparge un testament ... Popescu Ana-Liliana Popescu Ana-Liliana Bună ziua ,am și eu o întrebare se poate sparge un testament într-o zi,la diferența de 15 min se face la alta persoana apoi iar la 15 min se baga actele ... (vezi toată discuția)