avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare, sunt soldat gradat profesionist (marinar pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare, sunt soldat gradat profesionist (marinar pe nava), ...

Salutare , sunt soldat gradat profesionist (marinar pe nava), în urmă cu ceva timp am fost depistat cu tbc, dar m am vindecat după 6 luni de tratament. Credeți ca îmi va da apt pentru îmbarcare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 12 Februarie 2025
Nu avem de unde sa stim noi... medicul de medicina muncii va decide daca sunteti sau nu apt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana cu tuberculoza Ina.ina2023 Ina.ina2023 Buna ziua. Din punct de vedere legal o persoana diagnosticata cu tbc se poate angaja dupa primele 2 luni de tratament, nefiind contagios? Asta avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Problema angajare. urgent!!! frey frey Buna ziua! De curand am fost admis la un concurs organizat de un minister. Urmeaza formalitatile prevazute de lege, inclusiv examenul medical. Aici ar putea ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca dupa pensionare pe caz de boala d_stanoi d_stanoi Buna seara. O angajata intr-un spital se imbolnaveste de TBC in urma cu 2 ani si jumatate, urmeaza tratament conform protocoalelor in vigoare, se pensioneaza ... (vezi toată discuția)