avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pot face cu impozitul la primarie pentru o masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pot face cu impozitul la primarie pentru o masina care a fost vandute 4 ani in urma ?

Buna seara , 4 ani in urma am vindut o masina , la momentul vinzarii aveam certificatul fiscal in vederea instrainarii . Noul proprietar nu si a mai indeplinit obligatia de a trece masina la evidenta fiscala . Am depus o plingere la tribunal si acum am o hotarare difinitiva ca cumparatorul este obligat in termen de 90 de zile sa inmatriculeze masina . Ce fac mai departe pentru ca in acesti ani s a acumulat o datorie de 10000 lei la primarie pt taxe si impozite ? Am demostrat in instanta ca nu mai folosesc masina din data vanzarii si nici nu mai stiu unde i .. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2025
Mogildan Cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mogildan Cristian , utilizator 23:44, 12 Februarie 2025
daca instanta nu s-a pronuntat in hotarare asupra acestui lucru, trebuie sa platiti datoria. nu ati cerut nimic in aceasta privinta?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2025
adriandimitriu, utilizator

adriandimitriu a scris:

daca instanta nu s-a pronuntat in hotarare asupra acestui lucru, trebuie sa platiti datoria. nu ati cerut nimic in aceasta privinta?

Am incercat sa chem in judecata directia taxe si impozite Iasi si la fel serviciu public inmatriculari dar au respins ? Ar trebui sa depun alta plangere bazata pe acea hotarare care o am acuma ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vinzare cumparare pentru un vehicol folosit din 2008 toader1954 toader1954 Salutare . am vindut o dacie 1310 in anu 2008 luna a 7-a la un sucevean eu find din botosani dupa care am fost plecat din tara , platind impozit pentru ... (vezi toată discuția)
Salutare! de curând am cumpărat o mașina un mercedez benz ... Manae98 Manae98 Salutare! De curând am cumpărat o mașina Un Mercedez Benz c200 , mi-a plăcut mașina așa ca am cumparat-o! Respectivul nu era proprietarul mașinii pe ... (vezi toată discuția)
Instanța mă obligă să înmatriculez o mașină pe care am cumpărat-o și am vândut-o în mai puțin de 30 de zile. ce pot face? adivip70 adivip70 V.A. a cumparat un autoturism in data de 25.10.2014 de la T.T. dupa 3 săptămîni adica 10.11.2014 am vîndut autoturismul lui C.C. acesta nu mai stiu ce a ... (vezi toată discuția)