avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Ma aflu în următoarea situație, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Ma aflu în următoarea situație, angajatorul ma ...

Bună ziua ! Ma aflu în următoarea situație, angajatorul ma forțează sa îmi iau tot concediul de odihna în luna februarie, în același timp sa vin și la munca în asa zisa perioada de concediu asta pentru ca nu ne lasă / permite sa ne luam concediu în mod normal și vrea sa între în "legalitate" .Cum ar fi cel mai bine sa procedez în aceasta situație . Multumesc
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
Mihay91, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 13 Februarie 2025
Fie stati in CO, fie la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu impus de angajator sau compensare Cassy90 Cassy90 Buna ziua! firma la care lucrez ne-a anuntat ca putem fi compensati pentru concediul neefectual pe anul acesta.. A devenit legala aceasta optiune?? Cat timp nu ... (vezi toată discuția)
Cand angajatorul te obliga sa iti iei concediu cand vrea el danielabibi danielabibi Buna ziua! Mă aflu in urmatoarea situatie, la locul de muncă: angajatorul ma obligă ca minim 3 zile din cele 21 de zile de concediu de odihnă, să mi le ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna obligatoriu cris2279 cris2279 Buna ziua, As avea cateva nelamuriri in ceea ce priveste concediul de odihna : 1. Am inteles (de la al nostru ITM) ca fiecare angajat este obligat sa isi ia ... (vezi toată discuția)