avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. O intrebare daca se poate.. Sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. O intrebare daca se poate.. Sunt coproprietar al ...

Bună ziua. O intrebare daca se poate..
Sunt coproprietar al unui apartament avand cota de 7/8 iar cealalta persoana de 1/8.
Sunt obligat sa ii platesc partea ? avand in vedere ca apartamentul nu este folosit de vreo 9 ani, si nu aduce nici un venit, iar toate cheltuielile sunt platite de mine ( ma refer inclusiv impozitul pe numele celeilalte persoane, + multe renovari ale apartamentului )
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:18, 14 Februarie 2025
Pai nu ați vrea să aveți 1/1 sau 8/8?
Va convine sa stați asa, în coproprietate cu altul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 1/4 dintr-un apartament pot vinde fara celalalt proprietar? lumymm lumymm AM IN PROPIRETATE O COTA PARTE DE 1/4 DINTR-UN APARTAMENT CU 2 CAMERE. CEALALTA COTA O ARE O CUNOSTIINTA DE-A MEA CU CARE NU MA MAI INTELEG. AS DORI SA STIU ... (vezi toată discuția)
Coproprietate pe cote parti petre_marian petre_marian buna seara,daca un apartament impartit pe cote parti intre trei coproprietari,dintre care numai unul locuieste in imobil,iar unul ditre cei doi care au o cota ... (vezi toată discuția)
Divort idaniel68 idaniel68 dupa divortul de anul trecut sotia mea a plecat din apartamentul pe care l-am cumparat impreuna, in el locuind eu cu fiica. deoarece inca nu am facut partajul ... (vezi toată discuția)