avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde mă pot adresa pt. a-mi soluționa legal anumite ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde mă pot adresa pt. a-mi soluționa legal anumite aspecte ...

Unde mă pot adresa pt. a-mi soluționa legal anumite aspecte negative pe care le întâmpin din partea unor servere care comit discriminări și alte infracțiuni asemenea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 15 Februarie 2025
Serverele nu comit infracțiuni.
Dati detalii concludente despre situație

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultraj contra bunelor moravuri si calomnie. probarea faptelor si consecinte legale. robert900 robert900 Vreau sa va supun atentiei urmatoarea speta: Se depune la Parchet plangere peala impotriva a doua persoane pentru comiterea infractiunilor de ultraj conta ... (vezi toată discuția)
Hartuirea Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Am fost acuzat ca hartuiesc o persoana juridica, firma, pe nedrept initiind multe procese fara rost. Aceasta acuzatie la care nu s-a adus nici o ... (vezi toată discuția)
Indiciu sau proba intr-o plangere penala ;care este diferenta? tib71stef2008 tib71stef2008 Buna ziua As dori sa stiu care este dif.dintre aceste doua termene;indiciu si proba in cazul unei plangeri penale(in principiu mi s-a explicat la politie dar ... (vezi toată discuția)