Ordin de protectie pentru hartuire psihica / gaslighting
Dupa ce m-au amenintat sa plec din imobil, de 5 luni de zile vecinii de sub apartamentul meu imi busesc in pereti si in podea(care este tavan pentru ei) ziua si noaptea. Nu a existat o zi in aceste 5 luni in care sa pot dorm linistit si nu am mai putut desfasura nici un fel de activitate profesionala . Am si inregistrari care dovedesc ce spun, desi tehnic a fost si este greu de inregistrat datorita faptului ca lovesc in diferite locuri. Ceilalti vecini nu vor sa fie implicati(de frica lor banuiesc).
Am vreo sansa sa obtin ordin de protectie sa se opreasca din aceasta hartuire?
Vecinul m-a prins cand faceam poze la urina de pe scara. Vroiam sa fac sesizare. Acum avem constant urina pe scara si eu, in special, dar si ceilalti vecini, numai busituri / zgomote noaptea si ziua.
Hartuire vecin
Florii2019
Ce dovezi sunt necesare pt. a da în judecata un vecin pt hartuire? De 2 luni bate seara de seara,în calorifer după ora 11 noaptea,injura,ne lasa scrisori ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd
alopici2005
am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)