avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ordin de protectie pentru hartuire psihica / ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ordin de protectie pentru hartuire psihica / gaslighting

Ordin de protectie pentru hartuire psihica / gaslighting

Dupa ce m-au amenintat sa plec din imobil, de 5 luni de zile vecinii de sub apartamentul meu imi busesc in pereti si in podea(care este tavan pentru ei) ziua si noaptea. Nu a existat o zi in aceste 5 luni in care sa pot dorm linistit si nu am mai putut desfasura nici un fel de activitate profesionala . Am si inregistrari care dovedesc ce spun, desi tehnic a fost si este greu de inregistrat datorita faptului ca lovesc in diferite locuri. Ceilalti vecini nu vor sa fie implicati(de frica lor banuiesc).

Am vreo sansa sa obtin ordin de protectie sa se opreasca din aceasta hartuire?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2025
bold12, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:08, 15 Februarie 2025
Da, aveti o sansa. Insa, de ce v-au amenintat sa plecati din imobil? Care este motivul pentru care se comporta astfel?
Vecinul m-a prins cand faceam poze la urina de pe scara. Vroiam sa fac sesizare. Acum avem constant urina pe scara si eu, in special, dar si ceilalti vecini, numai busituri / zgomote noaptea si ziua.
V-ar ajuta niste declaratii de martori de la vecinii dvs.
Pare a fi o problema cu implicatii locative mai largi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuit psihic / gaslighting bold12 bold12 Nu stiu daca este cunoscut organelor statului, dar pe internet se vinde la liber aparatura de ascultat vecinii prin pereti(inclusiv ciment de 30 de cm). ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin Florii2019 Florii2019 Ce dovezi sunt necesare pt. a da în judecata un vecin pt hartuire? De 2 luni bate seara de seara,în calorifer după ora 11 noaptea,injura,ne lasa scrisori ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)