avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere bilanț pe 2024
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere bilanț pe 2024

Se poate depune bilanțul pe 2024? Firma face un an de activitate luna aceasta si nu stiu exact cum trebuie sa procedez
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:56, 15 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactați un contabil autorizat membru CECCAR din zona dumneavoastra care în baza unui contract de prestari servicii contabile (si factura) va va întocmi, semna și depune bilanțul pentru anul precedent.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil la un ong Aura108 Aura108 Buna ziua! Atunci cand infiintezi un ong in domeniul cultural este nevoie sa angajezi un contabil? (vezi toată discuția)
Contabilitate srl-d magazin online turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un magazin online cu cateva facturi lunare. Intrebarea este daca pot depune eu ca si administrator bilantul trimestrial fara semnatura unui ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong Keyla Keyla Buna ziua.M-ati ajutat cu sfaturi extrem de utile si pentru asta va multumesc.Am reusit sa duc la capat infiintarea unei asociatii a parintilor copiilor unei ... (vezi toată discuția)