avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Pentru perioada de timp 1985-1990 in care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Pentru perioada de timp 1985-1990 in care sotia a ...

Buna ziua,
Pentru perioada de timp 1985-1990 in care sotia a lucrat cu jumatate de norma, pentru pensia anticipata se ia in calcul ca fiind intreaga sau jumatate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:08, 15 Februarie 2025
Vechimea in munca se va calcula proportional cu durata timpului de munca.
Buna seara. Ca sa inteleg mai bine, se iau in calcul 5 ani sau 2 ani si jumatate,
Multumesc
Buna seara. Ca sa inteleg mai bine, se iau in calcul 5 ani sau 2 ani si jumatate,
Multumesc
2 ani și jumătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea vechime in munca pentru timp partial (4 ore) in vederea acordarii sporului de vechime in munca elftsaftica elftsaftica In situatia in care un salariat are 3 ani vechime in munca cu jumatate de norma, la calcularea vechimii in munca se ia in considerare 3 ani sau 1 an si ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii - jumatate de norma supaplex supaplex Buna ziua, Daca am lucrat cu jumatate de norma 2 ani si vreau sa ma re-angajez la o alta firma, cum se calculeaza vechimea ? ca fiind de 1 sau de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Am lucrat cu program de lucru de 4 ore pe perioada facultatii ... gicaconst gicaconst Am lucrat cu program de lucru de 4 ore pe perioada facultatii la seral. Cat se considera vechime la pensie? Ce sume se iau in calcul la contributivitate? (vezi toată discuția)