avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... relatia personala cu copilul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

relatia personala cu copilul meu

Buna Ziua,in primul rand!
Numele meu este Sandu.
Am un baietel in varsta de 1 an si 10 luni care,actualmente ,este incredintat mamei ,in urma divortului pronuntat.
Ca urmare a hotararii judecatoresti,am dreptul sa-mi iau copilul la mine acasa in fiecare sambata intre orele 10-18.
Imi IUBESC ENORM DE MULT COPILUL si ca atare as vrea sa petrec cat mai mult timp cu el.
Intrebarea mea este daca pot obtine in instanta dreptul de a-l lua la mine acasa in FIECARE WEEKEND DE VINERI SEARA PANA DUMINICA SEARA.
Cine ma poate ajuta cu un raspuns si chiar sa-mi sustina cauza in instanta ii sunt recunoscator.
Multumesc anticipat si astept cu multa speranta raspunsuri si solutii.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:03, 11 Februarie 2010
In fiecare weekend, cu siguranta nu si nici nu ar fi corect fata de celalat parinte, dar alternativ, un weekend dv. unul mama, da.
dvs. puteti face investi instanta de judecata cu o actiune prin care solicitati modificarea programului de vizitare a minorului.
din pacate, mai mult de doua weekend-uri nu vi se vor acorda de catre instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stau mai mult timp cu baietelul meu sandu1 sandu1 Buna ziua! Am mai scris si ....voi mai scrie! Vreau sa imi petrec mai mult timp cu copilul meu. Simt ca si el doreste acelasi lucru. Am o cunostinta care ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor. bună seara, va rog sa ma ajutați în ... dani el dani el Program vizitare minor. Bună seara, va rog sa ma ajutați în următoarea problema: In urma hotărârii judecătorești, copilul va petrece cu mine ... (vezi toată discuția)
Doresc sa-mi vad copilul cat mai des! sandu1 sandu1 Buna ziua! Am un baietel de 2 ani si 4 luni,locuieste cu mama lui iar eu am dreptul stabilit prin lege sa il iau in fiecare Sambata la mine acasa intre orele ... (vezi toată discuția)