avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot obtine carte de identitate provizorie daca ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot obtine carte de identitate provizorie daca proprietarul nu ...

Pot obtine carte de identitate provizorie daca proprietarul nu doreste sa ma ia in spatiu unde locuiesc de ceva timp?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:02, 16 Februarie 2025
Se poate, dar are valabilitate numai 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate in alta localitate decat aceea de domiciliu ovidiuracing ovidiuracing Am pierdut buletinul...eu sunt din Slatina si as vrea sa mi-l fac in Brasov pentru ca aici locuiesc momentan..se poate? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie gicana16 gicana16 Buna ziua,locuiesc in strainatate si doresc sa stiu daca cu cartea de identitate provizorie pentru un an pot incheia un contract pentru pensie si un alt ... (vezi toată discuția)
Am divortat si nu mai am unde sa imi fac domiciliu teodora24 teodora24 Buna, am fost casatorita 4 ani iar de vreo 2 saptamani am divortat si trebuie sa imi reiau numele dinainte de casatorie si domiciliul insa mama mea nu este de ... (vezi toată discuția)