avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am primit donație un etaj deasupra casei părinților ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am primit donație un etaj deasupra casei părinților am investit ...

am primit donație acum 5 ani un etaj deasupra casei părinților am investit toți banii acolo, am doar pozitie în primărie. acum am primit o notificare să eliberez etajul sau mă dau in judecata.pot să îmi recuperez măcar banii? Sau care sunt șansele să îmi păstrez imobilul
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2025
Mihaela001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela001 , utilizator 21:48, 17 Februarie 2025
Mulțumesc

raluk0207 a scris:

Deci practic, nu v-au donat nimic.
Va puteți recupera investițiile, în măsura în care le puteți dovedi, cu înscrisuri (facturi, chitanțe, bonuri, contracte prestări servicii etc.) sau cu martori.

În loc sa investiți zeci de mii de euro sau mai mult ,, investeati"50-60 E într o consultație mergând la un av care va spunea ca ,donația" la primărie nu valorează nimic.Macar acum în ceasul al doisprezecelea nu mai repetați aceasta eroare capitala pt finanțele dvs și interesați va ce șanse aveți sa recuperați banii,costuri,durata,ce probe puteți administra etc..
Mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

În loc sa investiți zeci de mii de euro sau mai mult ,, investeati"50-60 E într o consultație mergând la un av care va spunea ca ,donația" la primărie nu valorează nimic.Macar acum în ceasul al doisprezecelea nu mai repetați aceasta eroare capitala pt finanțele dvs și interesați va ce șanse aveți sa recuperați banii,costuri,durata,ce probe puteți administra etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am transferat sume mari de bani fiicei noastre în timp ce era căsătorită. din punct de vedere legal, pot face ceva să recuperez banii? se poate considera că i-am dat cu titlu de împrumut? GeorgianaChirila GeorgianaChirila Buna ziua, Am și eu o situație puțin mai complicata la care as avea nevoie de un răspuns: in perioada 2008-augut 2017 am transferat împreuna cu soțul ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea distantei intre cladiri SonyaBota SonyaBota Buna ziua, in locul centralei de cartier , care era dezafectata, s-a dispus construirea unei crese pe aceasi fundatie. Centrala este amplasata langa blocul in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la etajul 1 pe coloana de 2 camere, vecinul ... Oros Iuliana Oros Iuliana buna ziua, locuiesc la etajul 1 pe coloana de 2 camere, vecinul de deasupra mea m-a inundat acum 3 ani, nu l am dat in judecata, nu am chemat asigurarea, insa ... (vezi toată discuția)