Bună seara, vreau sa știu care este varianta bună în problem mea .Tatal meu a decedat in urma cu 40 ani nu sa facut mostenirea , Mama mea în virsta de 83 ani nu a avut acte pe casa și a deschis proces s au făcut actele și în hotărârea instantei scrie ca este unic proprietar adică ea poate sa dea casa cui dorește. Acum dansa vrea sa ne facă acte nepotului ei ( baiatul meu ) și una dintre surori (cealaltă sora este plecata în Spania de 20 ani nu a mai venit și eu cu sora de aici am avut grija de mama sa nu i lipsească nimic ) care este cea mai buna varianta de acte pentru a nu putea fi atacata în instanță. 1 -
Contract vinzare - cumpărare cu plata prin banca a casei
2- Donație
3 - Contract îngrijire
Va mulțumesc din suflet pentru răspunsuri.
Pai și mama ce face cu banii apoi, nu credeți ca bate la ochi?
Faceti contract de intretinere daca nepotul se va îngriji de ea. Poate face cu dvs daca va îngrijiți de ea.
Testament
karmy
buna ziua! Am o problema si ma intreb daca imi puteti da un raspuns, va rog!
Am fost crescuta de bunici pt ca mama s-a recasatorit s-a mutat si a mai facut ... (vezi toată discuția)
Mostenire
ionel_david
buna ziua ,vreau sa stiu care ar fii cel mai indicat lucru sa il fac eu in urmatoarea situatie pentru a fii unicul mostenitor al unei case pentru ca asa ... (vezi toată discuția)