avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua amanta soțului meu care au o relație ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua amanta soțului meu care au o relație extraconjugală ...

Bună ziua amanta soțului meu care au o relație extraconjugală de 1 an și ceva mereu mă acuză că mă prostituez o pot da in judecata ptr treabă asta și cum s-ar numi procedura că efectiv mai stresat amândoi numai cu mesaje de genul ăsta. Mulțumesc
Se numeste divort. Sincer, nu imi este clar ce doriti si de ce averti o relatie cu amanta sotului dv.
Ea îmi dă mesaje de pe tot felul de pe diferite Nr de tel că sunt o prostituata ba chiar că și pe fiica mea am învățați să facă același lucru și că ne prostituam amândouă. Nu o pot da in judecata ptr treabă asta?. Mulțumesc
Pentru asta trebuie sa discutati cu un avocat, sa vada mesajele si sa discutati ce presupune un dosar si unde s-ar incadra faptele. Hartuire, altceva...
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O pot da în judecată pe amanta soțului? Viorica-25 Viorica-25 Buna ziua, Pot da in judecata amanta sotului pt ca mi -a stricat casnicia, iar mai noi ma si hartuie cu tot felul de mesaje? (vezi toată discuția)
Buna soțul meu a pus poze cu fetița mea și a etichetat pe ... Florentina Maira Florentina Maira Buna soțul meu a pus poze cu fetița mea și a etichetat pe amanta lui și eu nu sunt de acord sa apară copilul meu pe fb amantei pot face ceva (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez taby85 taby85 sunt o mama a 2 copilasi si vreau sa divortez deoarece sotul meu lipseste noptile de acasa,iam gasit si mesaje catre o alta persoana.....intr/un cuvant ma ... (vezi toată discuția)