avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studiile postuniversitare de 2 ani, finalizate cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studiile postuniversitare de 2 ani, finalizate cu diploma, se ...

Studiile postuniversitare de 2 ani, finalizate cu diploma, se iau in calcul la stabilirea drepturilor de pensie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 17 Februarie 2025
În sistemul public de pensii sunt considerate perioade asimilate acele perioade în care asiguratul: a urmat cursurile de zi sau, după caz, cu frecvență ale învățământului universitar, organizat potrivit legii, pe durata normală a studiilor respective ori a unui ciclu de studii universitare, de formare inițială, cu condiția absolvirii acestora/acestuia cu diplomă, diplomă de licență, diplomă de master sau diploma de doctor, după caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada asimilata la pensie pentru absolventi de studii universitare serale (cu frecventa) cristi.nistor1969 cristi.nistor1969 Buna ziua. Conform cu noua lege a pensiilor Articolul 14 (1) În sistemul public de pensii sunt considerate perioade asimilate acele perioade în care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as vrea sa stiu daca la calcularea pensiei pentru ... dinu.lili@yahoo.com dinu.lili@yahoo.com Buna ziua , as vrea sa stiu daca la calcularea pensiei pentru limita de varsta se ia in calcul sporul de doctorat? (vezi toată discuția)
Buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ... MIA1969 MIA1969 buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ,daca este efectuata in timpul in care am si lucrat multumesc! (vezi toată discuția)