avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am si eu o intrebare sunt o mamica a doi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am si eu o intrebare sunt o mamica a doi baietei unul ...

Buna ziua am si eu o intrebare sunt o mamica a doi baietei unul de 2 ani si altul de 9 luni am fost prinsa ca am furat alimente din magazin (in jur de 150 lei)Am fost dusa in birou si am dat toate inapoi
Sefa de la magazin mia spus ca daca nu platesc suma de 10 ori pana la sfarsitul saptamani va veni cu politia la mine acasa
Ce as putea sa fac ?ce mi se poate intampla nu am mai avut probleme cu politia
Cel mai recent răspuns: Ratiu69 , utilizator 03:25, 18 Februarie 2025
Sa platiti suma de 10 ori este un abuz.
Ce documente detine sefa de magazin incheiate la data furtului ? Ati dat vreo declaratie, au fost martori ?
Daca se ajunge la politie, posibil sa se intocmeasca PV de contraventie si sa platiti o amenda contraventionala. Nu avem de unde sa stim daca politia va trimite mai departe PV, la parchet sau daca sefa de magazin va deschide o actiune in instanta impotriva dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Furtul e mereu infractiune, n-are cum sa se intocmeasca PV de contraventie daca se ajunge la politie
Declarație nu decat ca ma filmat in timp ce imi punea întrebări martor a fost decat un angajat...
Ea a vorbit superior ma amenintat ca ma va bate ca pe nimeni nu o fura
Ma tem ca sa nu bage mai multe lucruri lipsa din inventar pe mine....
Am incercat sa vorbesc cu ea in acel moment sa ii platesc suma in două transe si sa nu mergem mai departe dar nu a mers nu am bani necesari acum....Mie foarte frica sunt stresata..

POPA GHEORGHE a scris:

Sa platiti suma de 10 ori este un abuz.
Ce documente detine sefa de magazin incheiate la data furtului ? Ati dat vreo declaratie, au fost martori ?
Daca se ajunge la politie, posibil sa se intocmeasca PV de contraventie si sa platiti o amenda contraventionala. Nu avem de unde sa stim daca politia va trimite mai departe PV, la parchet sau daca sefa de magazin va deschide o actiune in instanta impotriva dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitate furt mirela4iubi mirela4iubi Buna ziua.iubitul meu a lucrat ca manager de raion in cadrul unui supermarket.in urma inventarului s-a descoperit ca lipseau anumite produse.el stia de lipsa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul otonel otonel Este vorda de situatia in care se afla sotia mea si am zis sa intreb pentru ceva sfaturi inainte de a ajunge la declaratii al politie sau tribunal. A lucrat ... (vezi toată discuția)
Furt dintr-un magazin, consecințe după sesizarea poliției Ela95 Ela95 Dacă furi dintr-un supermarket si esti prins. Magazinul te pune sa plătești produsele furate si nu le plătești atunci magazinul te poate da in ... (vezi toată discuția)