avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Partenerul meu si cu mine am cumparat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Partenerul meu si cu mine am cumparat un apartament ...

Buna ziua!

Partenerul meu si cu mine am cumparat un apartament inainte de casatorie. Urmeaza sa imi schimb numele de familie si sa iau numele lui. Trebuie sa schimb actul de vanzare-cumparare sau sa anunt la cartea funciara schimbarea numelui?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:29, 17 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu,nu se schimba actul
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare nume in cartea funciara - obligatie eu1984 eu1984 Buna ziua Daca am luat un imobil inainte de casatorie , pe numele de X si dupa casatorie ma cheama Y . Nu am facut modificarea numelui in cartea funciara ... (vezi toată discuția)
Cartea funciara, schimbare nume proprietar PadurariuLarisa PadurariuLarisa Ce pasi trebuie urmati in cazul in care am divortat de sotul meu, apartamentul ramanandu-mi mie, eu achitandu-i toate drepturile care s-au stabilit la proces? ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume, valabilitate contracte incheiate anterior at_ioana at_ioana Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu un raspuns va rog? in urma cununiei civile , o sa imi schimb numele de familie, si stiu ca trebuie sa imi schimb toate ... (vezi toată discuția)