avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Mama mea a iesit la pensie acum cativa ani, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Mama mea a iesit la pensie acum cativa ani, dar totodata ...

Buna ziua,
Mama mea a iesit la pensie acum cativa ani, dar totodata lucreaza in sectorul privat. S-a modificat cumva legea pentru cumulul pensiei cu salariul? Ea are 69 de ani impliniti.

Multumesc anticipat, pentru un eventual raspuns
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
Dianapop6898888, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dianapop6898888 , utilizator 08:41, 18 Februarie 2025
Nu o afecteaza modificarile legislative privin cumulul.
a iesit la pensie in anul 2017-2018, nu mai stiu exact. Nu mai stiu exact daca este o pensie pentru limita de varsta. Am citit un articol, cum ca pensiile de acest gen nu s-ar cumula cu un salariu provenit dintr-un contract individual de munca.
Pensia pentru limita de varsta se poate cumula cu salariul.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o intrebare. sotul meu a implinit varsta de 65 de ... Anisoara26 Anisoara26 Buna ziua am o intrebare. Sotul meu a implinit varsta de 65 de ani si are drept de depunere dosar pensie limita de varsta, dar el inca lucreaza. Firma la care ... (vezi toată discuția)
Poate cumula pensia cu salariul(decizia de pensionare 16.09.2024) Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Va rog foarte frumos un raspuns scurt si concret.Pensionar barbat la limita de varsta 65 de ani ,cu decizie de pensionare in 16.09.2024,sectorul privat,stagiu ... (vezi toată discuția)
Continuarea activitatii dupa pensionare. Ipj Ipj Buna ziua. Lucrez intr-o unitate, unde mai multe persoane dupa ce au ajuns la virsta de pensionare si s-au pensionat (primind decizia de pensionare si inclusiv ... (vezi toată discuția)