avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Pentru decontarea unor servicii turistice ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Pentru decontarea unor servicii turistice catre un ...

Buna ziua,
Pentru decontarea unor servicii turistice catre un angajat, in limita a 33% din venitul brut, trebuie ca acest lucru sa fie stipulat in Contractul Colectiv de munca sau se poate acorda preferential, cu intocmirea unui Act aditional la CIM? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:43, 19 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este mai bine sa fie mentionat in ccm , inclusiv documentele necesare decontarii,
Multumesc. Nu am fost exacta. Firma nu are CCM, avand putini salariati, am doar Regulament Intern. Aici, la capitolul drepturile si obligatiile salariatilor am ALTE DREPTURI PREVAZUTE DE LEGE. Nu ar fi suficient? Si eventual sa fac si un Act Aditional la CIM pentru persoana in cauza?
Nu este obligatorie încheierea de A.A. la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei legal spor de weekend TAXFIN ACCOUNTING SRL TAXFIN ACCOUNTING SRL Trebuie sa fac un act aditional in care sa acord unui salariat un spor de weekend de 1%. Imi puteti spune va rog in baza carui articol din codul muncii sa fac ... (vezi toată discuția)
Program de lucru cristinasergiu cristinasergiu vreau sa stiu cum se poate face ca programul de lucru sa fie de 9 ore , cu pauza de masa de 1 ora inclusa ? Trebuie specificat in contractyul individual de ... (vezi toată discuția)
Plata salariu VLADUTZA07 VLADUTZA07 Exista un termen limita pt plata salariului, este vreo reglementare in acest sens? Multumesc (vezi toată discuția)