Locuiesc intr-un ap. cu 2 camere ,de 2 ani de zile sunt pierderi de apa(lunar) ,nu vorbim de 2-7 lei( cat am inteles ca trebuie sa fie in mod normal) vorbim de sume ce incep de 15 pana la 37 de lei. Problema s-a semnalt intr-una de catre locatari,raspunsul presedintelui este mereu : "Nu se dau apometrii la timp ,de asta sunt diferentr" . In conditiile in care se trimite pe grupul de whatsup poza cu apometrul. In 2022 a vebit cineva de la o firma autorizata sa verifice apometrii ,a constatat ca totul este in regula,nu sunt pierderi. Desi la vizier apar . Presedintele refuza sa bata din usa in usa,sa verifice personal. Eu cred ca el stie cine nu da apometrul corect. Am facut sesizare la primarie. Intrebarra mea este ,ce pot face mai departe pentru a rezolva problema?? Merg in instanta? M-am saturat sa platesc lunar diferente de apa!
Nedeclarare apa rece
mirusaby
Buna ziua,
as dori sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: cum se mai poate imparti apa rece, diferenta intre citit in ap. si citit de cei de la apa canal , ... (vezi toată discuția)