avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am și eu o întrebare soția mea în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am și eu o întrebare soția mea în vârstă de ...

Bună ziua am și eu o întrebare soția mea în vârstă de 16 ani gravida cu mine în vârstă de 25 de anii vrea sa ne mutam împreună și vrea sa plece de acasa de la ea ce este de făcut ce riscuri sunt
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu la discriminare mă gândesc eu, ci la instrumentalizarea culturii tradiționale pentru o mai bună integrare. De la dezrobire încoace cultura tradițională a romilor a fost ignorată și aceștia nu s-au integrat în totalitate. Refuzul de a discuta despre aceste chestiuni, indiferent cum a fost motivat, nu a făcut ca ele să dispară. Și, în general, în lume putem observa că nediscutatul problemelor sub imperiul așa-zisei "corectitudini politice" a agravat problemele sociale ale categoriilor vulnerabile, nu le-a rezolvat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Corectiotudinea politica nu inseamna sa nu discuti, ci inseamna ca, aytunci cand discuti, sa pui problema echitabil. De exemplu, putem discuta despre problema minorelor insarcinate din Romania fara nicio limitare decat de decenta si de discriminare, ca orice alta discutie libera. Putem cere masuri de educare in scoli, putem marsa impotriva abandonului scolar care este mare in randul minorelor insarcinate... etnia nu are legatura cu aceste masuri. Sa tot vii cu o discutie despre o etnie cand problema majora sunt tinerele romance nu o inteleg, e lipsita de logica. Sigur, si de corectitudine politica, pentru ca venim cu observatii despre traditii si etnie cand problema noastra este educatia actuala si alta etnie...

Discutati altceva, colega. Problema prezentata este aceea a unui tanar de 25 de ani care vrea sa stie daca o poate lua pe iubita lui de 16 acasa la el, ca ea s-a saturat sa fie adolescenta si vrea sa aiba grija de ea cineva care pana acum nu a avut grija.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iaca-ta, colega, alta minune: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Sunt peste tot, iti spun, cazuri din acestea. Si ce sa vezi, majoritatea barbatilor inreaba daca nu cumva li se poate intampla ceva... in rest sunt coerenti, cu exprimare destul de inteligibila, dornici sa ia la ei acasa fete cu 10-12 ani mai mici. Nu de casatorie, nu de vreo traditie, ca e cam tarziu la varsta lor... ci din lipsa de educatie reala, de viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua . am 26 ani . sunt într-o relație cu o fată de ... Bote99 Bote99 Bună ziua . Am 26 ani . Sunt într-o relație cu o fată de 17 anii . Tatăl ei nu este de acord să ne mutăm împreună . Mama ei este de acord . Parintii ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre o minora de 14 ani si un major de 18 Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)