avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună,am si eu o întrebare, fiica mea a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună,am si eu o întrebare, fiica mea a fost diagnosticată ...

Bună,am si eu o întrebare, fiica mea a fost diagnosticată cu lupus ar trebui să își depună dosarul pt handicap, ancheta nu se poate face la adresa din buletin fiindcă nu locuiește acolo (locuim in chirie la o altă adresă unde nu isi poate face flotant).Ce soluție avem(are) să isi poată face dosarul?
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa este, se cere viza ANAF, asta nu poate fi pusa pe vorbe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant este obligatorie? ContSters89081 ContSters89081 Buna ziua. Daca se inchiriaza un spatiu cu acte legale - contract de inchiriere inregistrat la sectia financiara - mai este necesar/OBLIGATORIU ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere - contract valabil? ContSters303909 ContSters303909 De curand m.am mutat cu chirie intr.o garsoniera proprietara a vrut sa facem un contract de inchiriere dupa regulile ei: o foaie a A4 cu titlu \\"proces ... (vezi toată discuția)