Bună ziua! Vă rog mult să mă sfătuiți la cine să apelez deoarece nu am mai fost în această situație. Dețin un cont curent și card de credit la Evrixa! al băncii Alpha Bank, dar folosesc rar serviciile/aplicatia. In 25 Ianuarie intrând în aplicație am observat ca in 21 și 23 Ianuarie apar doua transferi din contul de credit către un cont Revolut în valoare de aprox 1700 lei și comisionul aferent fiind transfer dintr-un cont de credit. Menționez ca aplicația este parolata și nu o știe nimeni și în săptămâna respectivă nu am accesat absolut deloc aplicația și nu am dat acces nimănui să facă vreun transfer. În acel moment am sunat la serviciul lor clienți să reclam frauda, au zis ca vor investiga și bineînțeles am primit ier răspuns ca aceste două tranzacții au fost autorizate și securizate. Le-am solicitat să îmi spună numele și contul acelui beneficiar deoarece pe extras sau pe tranzacții nu se văd aceste info( deși la alte bănci sunt vizibile), și mi-au spus ca ei nu au acces la aceste informații și să apelez la autoritățile competente. Mi se pare ca au tratat foarte superficial toată această situație și pt ca sunt 100% sigur ca e vorba de o fraudă, ce pot face mai departe? Sunt complet necunoscător in aceste situații și chiar nu vreau sa las lucrurile asa. Va rog daca imi puteți spune concret daca se mai poate face ceva, ca eu sunt 100% sigur ca e frauda dar asta trebuie și dovedita cumva. Multumesc
Intai investigati dv. platile, verificati cum au fost facute, cereti detalii de la banca, verificati la ce ora etc. Vedeti cu cine ce ati discutat la orele respective, ce date mai stie cineva, unde era telefonul si tot asa. Fara informatii nu avem cum sa va orientam.