avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara!va rog sa îmi spuneți cât durează un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara!va rog sa îmi spuneți cât durează un proces de ...

Buna seara!va rog sa îmi spuneți cât durează un proces de ordonanță președințială pentru pensie alimentara?Soțul este angajat MApN și avem 3 copiii împreună ,chiar nu știu cum este cu procese etc . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:50, 19 Februarie 2025
Este si in functie de incarcatura instantei, dar de principiu n-ar trebui sa dureze mai mult de 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț, autoritate părintească și pensie de întreținere LoreChereches LoreChereches Bună seara! Am și eu o întrebare. Am deschis proces de divorț care include și custodia și pensia alimentară. Întrebarea mea este: aceste puncte se ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor inainte de sentita divortului? vulpitza_mik vulpitza_mik Buna seara! m-ar interesa deslusirea acestei probleme. Fratele meu este in divort, avand un copil rezultat din casatoria cu sotia lui. Problema este ca sotia ... (vezi toată discuția)
Custodie copii Gina09 Gina09 Buna ziua, incep prin a va detalia pe avut povestea sa mai bine spus strigătul de ajutor, sunt mama a 2 copii am divortat legal de un an jumate, instanța a ... (vezi toată discuția)