avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Din dorinta de a ajuta niste cunostinte, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Din dorinta de a ajuta niste cunostinte, le-am oferit ...

Buna ziua,
Din dorinta de a ajuta niste cunostinte, le-am oferit posibilitatea de a locui in locuinta mea din Bucuresti.Singura conditie era sa plateasca utilitatile ,fara chirie.Nu am incheiat contract cu ei crezand ca sunt oameni.Ea nu lucreaza ,doar el ,dar in afara tarii. Dupa lungi dicutii cu ei ,am constatat ca sunt doar promisiuni ca isi vor indeplini intelegerea de a plati utilitatile,dar acest lucru nu s-a intamplat nici pana azi.Cum as putea sa-mi recuperez paguba si sa-i evacuez?
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea-Țiu Maria-Cristina , Avocat 15:55, 19 Februarie 2025
Plangere la politie ar fi utila?
Buna ziua!
Ii puteți evacua prin intermediul procedurii speciale de evacuare, începând cu o notificare.
Dacă se ajunge în fata instanței de judecata și nu puteți arata ca aceștia au un loc unde pot locui, nu se va putea dispune evacuarea pe perioada iernii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncetare drept folosinta contract inchiriere eugen82 eugen82 Am inchiriat un apartament in 2011 inainte de 1.10 pe vechea lege 114/1996, pe o perioada de 3 ani. Contractul a fost redactat de agentie, se arata ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma decesului ambilor parinti, dupa dezbaterea ... lcaval lcaval Buna ziua. In urma decesului ambilor parinti, dupa dezbaterea succesiunii, am mostenit casa acestora aflata intr-o comuna din judetul Ialomita. Neavand ... (vezi toată discuția)
Evacuare sotie Mimi Dumitrascu Mimi Dumitrascu Am divortat in ianuarie 2011. Locuim cu chirie in apartamentul mamei mele.Partaj dupa divort nu a fost ca nu avem bunuri de impartit. Avem un baiat de 10 ani ... (vezi toată discuția)