avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... urgent probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

urgent probleme cu banca

Alaltaieri cand mi-a intrat salariul m-am dus la bancomat sa scot banii si m-am trezit cu 0 lei, ieri la fel cand mi-a intrat al 13 - lea salariu.Am intrat in sucursala si mi-a zis ca din cauza ca inregistrez un debit la un credit bancar de 922 ron (din luna martie a anul 2009 si pentru care nu am primit nici o instiintare decat la inceputul lunii februrie 2010 si am aflat de la o firma de recuperari)si nu am primit nici un raspuns.As dori daca ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta problema si sa le fac o adresa scrisa oficiala catre cei de la banca.
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
caliopia87, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters127212 , utilizator 15:18, 11 Februarie 2010
Pei fara o notificare din partea dvs catre banca si o pozitie oficiala a banci nu prea stiu ce sa va zic , pot fi mai multe situati in care sa aveti contul poprit.
Faceti o notificare in care expuneti situatia catre banca si trimitei prin posta cu confirmare , nu va trebuie formulari speciale pur si simplu treceti-va datele din buletin + intrebarae dece aveti contul gol.
Au obilgatia sa va raspunda in scris.

Dupa eventual luati legatura cu un avocat si vedeti cum se rezolva situatia.

cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ca banca sa imi opreasca tot salariul? caliopia87 caliopia87 Ieri cand mi-a intrat salariul m-am dus la bancomat sa scot banii si m-am trezit cu 0 lei.Am intrat in sucursala si mi-a zis ca din cauza ca inregistrez un ... (vezi toată discuția)
Poprire cont macoveimagda macoveimagda Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec. Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)
Card salariu blocat dannyc dannyc Buna seara/ziua, Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)