Alaltaieri cand mi-a intrat salariul m-am dus la bancomat sa scot banii si m-am trezit cu 0 lei, ieri la fel cand mi-a intrat al 13 - lea salariu.Am intrat in sucursala si mi-a zis ca din cauza ca inregistrez un debit la un credit bancar de 922 ron (din luna martie a anul 2009 si pentru care nu am primit nici o instiintare decat la inceputul lunii februrie 2010 si am aflat de la o firma de recuperari)si nu am primit nici un raspuns.As dori daca ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta problema si sa le fac o adresa scrisa oficiala catre cei de la banca.
Va multumesc
Pei fara o notificare din partea dvs catre banca si o pozitie oficiala a banci nu prea stiu ce sa va zic , pot fi mai multe situati in care sa aveti contul poprit.
Faceti o notificare in care expuneti situatia catre banca si trimitei prin posta cu confirmare , nu va trebuie formulari speciale pur si simplu treceti-va datele din buletin + intrebarae dece aveti contul gol.
Au obilgatia sa va raspunda in scris.
Dupa eventual luati legatura cu un avocat si vedeti cum se rezolva situatia.
Poprire cont
macoveimagda
Buna ziua ,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec.
Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)