avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Salut, am o problema cu cnp-ul meu, oriunde îl ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Salut, am o problema cu cnp-ul meu, oriunde îl verific online ...

Salut, am o problema cu cnp-ul meu oriunde îl verific online îmi spune ca e invalid din cauza codului de județ, pe toate actele anterioare am același cnp, singura legătură a problemei o vad ca ar fi locul nașterii care este Istanbul, Turcia, dar certificatul de naștere a fost eliberat la Galați pe baza actelor consulatului României din Turcia
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 11:06, 20 Februarie 2025
Mergeți la Evidența populației pentru clarificarea acestui aspect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data gresita in certificatul de nastere vieruana29 vieruana29 M-am nascut pe 29 februarie, dar in certificatul meu de nastere data e 29 martie. CNP-ul, buletinul, absolut tot e cu data de 29 martie. Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Acte gresite elenasarpe elenasarpe buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite! 1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)