avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua Se poate intabula o constructie cu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua Se poate intabula o constructie cu autorizatie si receptie ...

Buna ziua
Se poate intabula o constructie cu autorizatie si receptie facuta inainte cu 30 de ani? si daca s-au facut unele modificari fata de proiect?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 16:30, 20 Februarie 2025
Realitatea din teren trebuie sa corespunda cu proiectul pentru a fi posibila intabularea.

Pinkovai a scris:

Buna ziua
Se poate intabula o constructie cu autorizatie si receptie facuta inainte cu 30 de ani? si daca s-au facut unele modificari fata de proiect?
multumesc

Se poate intabula ceea ce este "in acte". Pentru ce s-a facut ulterior va trebui un nou proiect pentru a-l putea inscrie in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu probleme andreeava andreeava Am si eu o problema legata de o casa mostenita de sotul meu. De fapt este vorba de casa parintilor lui care au decedat, el fiind unicul copil automat a fost si ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
”notare” vs intabulare laurentiubogdan laurentiubogdan Proprietarul unei case de vanzare mi-a explicat ca imobilul are ”intabulare pe teren si [i]notare[/i] pe casa”. Motivul ar fi ca, in autorizatie, ... (vezi toată discuția)