Buna ziua,
Sper sa ma ajute cineva. Eu și familia mea am închiriat apartamentul în care locuim de o familie, mamă și fiică, care sunt pur și simplu nebune. Fiica își ia chiar pensie din cauza depresiei cronice, iar mama ia medicamente pentru că este foarte instabilă.
În ultimul an, situație s-a înrăutățit. Deoarece nu vor să fie plătiți prin transfer bancar și nu mi-au dat niciodată IBAN-ul, în fiecare lună vin să încaseze chiria și, începând din aprilie 2023, în fiecare lună fac un scandal monstre. De fiecare dată, ele găsesc un prilej: un tablou strâmb, o perdea, canapea supra-folosită, un cui pentru a atârna halatul etc. Am nenumărate video-uri despre ce s-a întâmplat.
Ieri au venit să ia banii și au făcut, ca de obicei, un scandal monstruos. Au început să țipe, să ne împingă pe mine și pe soția mea, au dat jos draperiile de pe balcon și le-au luat, împreună cu pernele canapelei.
Suntem o familie liniștită și, desigur, căutăm alt apartament dar, între timp, nu aș mai vrea să fiu deranjat de acești oameni și să fac astfel de impresie în fața vecinilor. Știu din experiență că raportarea la poliție este inutilă.
Ne-am gândit așadar să le interzicem accesul în apartament, poate cu o scrisoare de avertisment și plătind doar la bancă.
Ne poate da cineva un sfat?
Mulțumesc.