avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Ce facem in cazul in care sunt fise de Ssm ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Ce facem in cazul in care sunt fise de Ssm nesemnate ...

Buna ziua!
Ce facem in cazul in care sunt fise de Ssm nesemnate la Admis la lucru si Verificat instruirea la locul de munca?
Practic sunt fise vechi in care trebuia sa semneze Directorul general de atunci si intre timp Directorul s-a schimbat dar fisele de ssm au ramas nesemnate.Nu pot sa pun pe Directorul General de acum sa semneze din urma...Ce putem face in acest Caz?Repet este vorba de rubrica Admis la lucru si Verificat Instruirea la locul de munca de pe prima pagina...
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniel.R , utilizator 08:25, 21 Februarie 2025
În mod normal ar tr ca în cadrul CSSM-ului să discutați această problemă și să se decidă de acesta (probabil) reinstruirea lucratorilor care nu au fost instruiți corespunzător . Se supune la vot și se consemnează acest lucru în PV de ședință. O noua instruire vă va garanta că lucrătorii au fost instruiți corespunzător și că acest lucru este validat prin semnătura celor in drept.
Buna ziua!
Pare un pic cam ciudat dupa 10 -15 ani sa le faci la oameni IIG si ILM....dar este o soluție.
Mulțumesc.
Si aveti grija ca nu puteti trece aceeasi data la IIG daca sunteti singurul lucrator desemnat din cadrul acelei firme, chiar daca ati specificat ca timpul pentru IIG este 1 ora si faceti asta pe grupe de 20, cum spune legea.
La 8 ore ar fi instruiti 160 de lucratori si dvs. aveti 300... deci va trebuie cel putin 2 zile pentru asta...

Bafta si spor la scris...

Exista si varianta sa faceti toate fiesele electronic, salvate undeva in cloud, pe un stick... dar aveti nevoie de semnaturi electronice...
Buna ziua!
Mulțumesc mult ptr raspuns.
Scriem.... Dar dupa ce discutam in sedinta CSSM...ca sa pot sa ma justific si eu in fata ITM-ului.
Zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise de instruire ssm micutu50 micutu50 Buna ziua, Am o problema si nu stiu care ar fi ceea mai buna varianta. Fisele de instruire SSM au denumirea veche a societatii, doar denumirea societatii si ... (vezi toată discuția)
Fisa individuala de securitate si sanatate in munca (continuare) marianpc marianpc Buna ziua. Conform clasicului proverb \\"cate borde(e) atatea obice(e)\\" , la fel am intalnit privitor la completarea primei parti a fisei individuale ssm , ... (vezi toată discuția)
Fise ssm completate gresit 10188 10188 Buna ziua, Am o situatie mai deosebita in sensul ca am cumparat un numar mai mare de fise SSM. Ca sa castig timp am incercat sa le completez partea de IIG si ... (vezi toată discuția)