avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am avut un proces civil prin care am solicitat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am avut un proces civil prin care am solicitat anularea unui ...

Am avut un proces civil prin care am solicitat anularea unui act administrativ, restituirea sumelor platite catre parat in baza acelui document si a cheltuielilor de judecata. La termenul de astazi instanta s-a pronuntat astfel: admite in parte actiunea in sensul ca inlocuieste sanctiunea prevazuta in actul administrativ contestat cu una mai blanda, dispune restituirea sumelor retinute in baza actului respectiv, insa nu se mentioneaza nimic despre cheltuielile de judecata. Asta inseamna ca instanta mi-a respins achitarea acestor sume de bani?
In caz afirmativ, imi puteti indica temeiul legal in baza caruia sa fac apel si sa solicit si achitarea acestor sume?
Buna ziua

Asta e solutia pe scurt.

Asteptati motivatia instantei in care veti regasi deciziile pentru fiecare capat. Motivatia o veti primi acasa dar o puteti vedea si pe portal.

Insa trebuie sa mai asteptati, redactarea motivatiei poate dura de la cateva zile la cateva luni
Exista posibilitatea ca pe portal sa nu fie mentionat nimic despre cheltuielile de judecata și totusi sa fie acordate? Eu am depus chitantele cu onorariul avocatei pe care am avut-o
le puteti cere pe cale separata daca nu se acorda. ele se acorda la cerere.
Cereti completarea hotararii, nu se poate separat. Completarea in maxim 15 zile, ca termenul de apel. De regulaa insa se vorbeste direct cu grefierul de avocat, uneori direct cu judecatorul, se mai elimina din pasi. Aveti 442 si urm. CPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatorul poate repune cauza pe rol dupa pronuntare? seldom seldom Buna ziua, Am un dosar unde instanta de apel s-a pronuntat in mod definitiv in luna iulie, iar ieri am depus o cerere de urgentare a ... (vezi toată discuția)
Am primit o decizie a tribunalului si cum sa procedez la apel romeoiasi romeoiasi Anul trecut in 2011 am castigat un proces, ce l-am avut cu DGASPC - Iasi si CPC - Iasi, cu mentiunea definitiva si irevocabila. Anul acesta am chemat in ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie,obligă intimanta la cheltuieli ... Viorel Olaru Viorel Olaru Anulare proces verbal de contraventie,obligă intimanta la cheltuieli de judecata dar respinge capătul de cerere privind restituirea sumei de 1000 ... (vezi toată discuția)