Am avut un proces civil prin care am solicitat anularea unui act administrativ, restituirea sumelor platite catre parat in baza acelui document si a cheltuielilor de judecata. La termenul de astazi instanta s-a pronuntat astfel: admite in parte actiunea in sensul ca inlocuieste sanctiunea prevazuta in actul administrativ contestat cu una mai blanda, dispune restituirea sumelor retinute in baza actului respectiv, insa nu se mentioneaza nimic despre cheltuielile de judecata. Asta inseamna ca instanta mi-a respins achitarea acestor sume de bani?
In caz afirmativ, imi puteti indica temeiul legal in baza caruia sa fac apel si sa solicit si achitarea acestor sume?
Exista posibilitatea ca pe portal sa nu fie mentionat nimic despre cheltuielile de judecata și totusi sa fie acordate? Eu am depus chitantele cu onorariul avocatei pe care am avut-o
Cereti completarea hotararii, nu se poate separat. Completarea in maxim 15 zile, ca termenul de apel. De regulaa insa se vorbeste direct cu grefierul de avocat, uneori direct cu judecatorul, se mai elimina din pasi. Aveti 442 si urm. CPC.