avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... firma curatenie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

firma curatenie

firma curatenie nu vrea sa imi puna la dispozitie cartea de identitate a oamenilor care primesc cheia spatiului unde vor presta serviciile de curatenie eu pe cine las sa intre in casa mea?! !
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
wazz, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:24, 21 Februarie 2025
Verificati ce scrie in contractul de prestari servicii pe care l-ati semnat.
Nu am
Semnat nimic

POPA GHEORGHE a scris:

Verificati ce scrie in contractul de prestari servicii pe care l-ati semnat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum adică sa va dea datele din buletinele oamenilor? Niciodată! Nu sunteți operatorul de date și angajatorul poarta aceasta responsabilitate ca datele angajaților sunt protejate.
Nu aveți încredere, prestați singur sau stați pe lângă ei, alta cale nu e.
Cred ca e prima data când li se cere asa ceva.
Contractul de prestari servicii se incheie cu persoane juridice eu sunt.... barbat ....fizic
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
wazz, utilizator
am inteles de la inceput ca sunteti persoana fizica si ati solicitat serviciile unei firme. acea firma nu o sa va dea detalii , cu atat mai putin datele din cartile lor de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este o comanda ferma sau nu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Pe Gmail-ul institutiei noastre s-a primit o solicitare din partea unei persoane fizice ca institutia noastra sa ii presteze un ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare mail_man mail_man Buna ziua Exista posibilitatea ca o sociatate sa poata angaja muncitori necalificati cu norma intreaga sau redusa, pentru o perioada determinata sau nu fara ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii adinaadina adinaadina Buna ziua! Am si eu o rugaminte, puteti sa imi spuneti si mie daca se poate incheia contract prestari servicii cu o persoana fizica pentru a face curatenie ... (vezi toată discuția)