avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua, am nascut in 27/06/2023 , cand trebuie sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua, am nascut in 27/06/2023 , cand trebuie sa ma intorc ...

buna ziua, am nascut in 27/06/2023 , cand trebuie sa ma intorc la munca? sotul meu va avea o luna sau 2 luni de concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 20 Februarie 2025
La data de 28.05.2025, trebuie sa reveniti la munca.
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! dacă am născut în luna iulie 2023 iar contractul ... NSteph NSteph Bună ziua! Dacă am născut în luna iulie 2023 iar contractul de muncă a încetat pe 05.09.2023 în ce dată ar treb să mă întorc la muncă? Am ... (vezi toată discuția)
Data reintoarcerii din concediu pentru crestere copil buna ziua ... mihaelasfr mihaelasfr Data reintoarcerii din concediu pentru crestere copil Buna ziua Sunt in concediu pentru cresterea celui de-al doilea copil (nascuta in 8 oct 2019). Am ramas ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 1 luna pt tata Isabelle21 Isabelle21 Buna ziua, Am nascut pe 28 mai 2012 si sunt in CCC 1 an. Sotul nu doreste sa isi ia concediu pentru o luna si nici eu nu vreau sa ma intorc la munca inainte ... (vezi toată discuția)