avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua,pot beneficia de indemnizatie crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua,pot beneficia de indemnizatie crestere copil din momentul ...

Bună ziua,pot beneficia de indemnizatie crestere copil din momentul în care nasc dacă nu am avut dreptul la concediul prenatal si de lauzie deoarece în ma încadrez confor legii,în condițiile în care sunt angajata ca rezident de 2 luni,am terminat facultatea în septembrie,studii la zi fata întrerupere.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 20 Februarie 2025
Da, puteti beneficia de indemnizatie crestere copil de la data nasterii , daca nu ati îndeplinit condițiile, conform legii, pentru acordarea concediului de maternitate și a indemnizației aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil dan0007 dan0007 Buna ziua, Am o serie de intrebari referitoare la modul in care se poate imparti concediul de crestere a copilului intre parinti. -In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mileaflorica mileaflorica Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de indemnizatia pentru crestere copil in urmatoarea situatie: Am lucrat cu contract de munca din 20.04.2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si indemnizatia de crestere a copilului Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana Buna ziua, sunt profesor in invatamantul prescolar si sunt insarcinata in 8 luni. Momentan sunt in concediu legal si incepand cu 1 septembrie as vrea sa imi ... (vezi toată discuția)