Am primit amenda si suspendarea permisiului pentru viteza de 106km la ora. Am depus la judecatorie contestia, ulteror au fost solicitate politiei probe. Intre cele trimise de ei apare metrologia aparatului radar omologat pe autospeciala cu numarul de inmtriculre MAI x, numar care nu reiese si din procesul verbal, acesta nefiind mentioant acolo. In plus atesatul operatorului radar reiese ca l-a dobandit pe 27.07.2017 dar nu are un termen de valabilitate afisat, sau daca i-au fost actualizate constintele politistului/operatorului radar. Analizand imaginile radar in momentul in care acesta indica din sens opus 106km/h, nu este vizibila nici o masina, la 97km h masina este vizibila neclar, abia la 70km h este identificarea clară a vehiculului. Ce sanse am in instanta si ce argumente as putea invoca? Multumesc
Daca in succesiunea de imagini este doar masina dvs., nu mai exista si alte masini, care sa mearga in acelasi sens, nu prea aveti nici o sansa. Chiar si asa, daca ar mai exista vreun alt vehicul, se poate analiza deplasarea relativa intre masina dvs. si cealalta, iar daca se observa ca tot dvs. ati fost cel mai rapid, e clar cine e vinovatul.