avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am facut accident (nu e vina mea), dar aveam RCA ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am facut accident (nu e vina mea), dar aveam RCA expirat, mai ...

Am facut accident (nu e vina mea), dar aveam RCA expirat, mai pot face amiabila si repara masina pe asigurarea celuilalt?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:43, 20 Februarie 2025
Buna ziua

Nu, trebuie sa mergeti la politie.

Pe formularul de constatare amiabila trebuie trecute datele politele RCA ale ambelor masini implicate in accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor drum privat dan_pal dan_pal Buna ziua Am o intrebare legata de un accident facut pe un drum privat. Am iesit din parcare si din cauza unei masini parcate aveam vizibilitate redusa, asa ... (vezi toată discuția)
Accident masina soferul nu se poate prezenta imediat la asigurator macosx macosx Am avut un accident usor duminica seara iar soferul masinii lovite de mine nu se poate prezenta acum la asigurator pretinzand ca este plecat din zona. ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate repare auto accidentata-lipsa acte vinovat la dosar daune nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara As dori un ajutor din partea voastra referitor la o problema: acum o saptamana am fost implicata intr-un accident auto. Am fost lovita de un sofer ... (vezi toată discuția)