avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Copilul meu elev in ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Copilul meu elev in clasa ...

Buna ziua. Am urmatoarea situatie:
Copilul meu elev in clasa ca VI-a este acuzat in mod repetat de unele lucruri pe care nu le face. In schimb sunt si lucruri de care e vinovat. Intr-un cuvant lui nu ii se permite sa aiba copilarii sau sa fie copil. Luna trecuta am facut o sesizare la Inspectoratul Județean si ei au intrebat doar pe profesoara respectiva cele întâmplate, bineînțeles ca nu a recunoscut. Ieri a fost ședința cu părinții si unii profesori, in care s-a discutat doar despre copilul meu. Am demonstrat ca multe acuze sunt nefondate, dar am înregistrat vocal toata ședința. Acum am de gand sa merg din nou la inspectorat. Si daca nu se rezolva vreau sa fac publica înregistrarea. Ce se poate întâmpla legal, ca eu stiu ca a fost ilegal ce am facut, dar trebuia cumva sa demonstrez bullingul. Aștept răspuns. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 10:21, 30 Martie 2025
Bună dimineața! Dacă ați înregistrat discuția dumneavoastră cu alte persoane, nu este ilegal. Ilegal este să înregistrați discuții la care nu participați (de exemplu sa lăsați un aparat de înregistrat intr-o cameră pentru a surprinde ce se discuta în lipsa dumneavoastră)
Nu cred ca este o idee buna sa procedati astfel, trebuia actionat institutional. Era bine sa informati ca veti inregistra sedinta.
Buna ziua. Am acționat institutional si Doamnele de la Inspectorat nu au verificat spusele mele. Au intrebat doar profesoara in cauza despre situație si bineînțeles aceasta nu a recunoscut. Din aceasta cauza am recurs la acest gest, sa pot demonstra adevărul. Am cerut inspectoratului sa verifice si camerele de supraveghere si acestia mi-au raspuns ca sunt interne si nu avem dreptul sa le vedem

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu cred ca este o idee buna sa procedati astfel, trebuia actionat institutional. Era bine sa informati ca veti inregistra sedinta.

Regret, nu pare sa stiti cum se procedeazaa institutional, vedeti contractul educational. De asemenea, verificarile cum doreati sa se faca? S-au facut, dv. v-ati spus punctul de vedere, profesoara la fel, s-a concluzionat.
Cred ca aveti nevoie de un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca cel mai bine ar fi sa urmariti interesul copilului si sa-l mutati la alta scoala. Un nou inceput, o noua sansa de mai bine. Cautarea dreptatii va streseaza si va provoaca disconfort.

Alte discuții în legătură

Sanctiune pentru un elev de clasa a 3 a serpoaica serpoaica Patru baieti din clasa a 3 a sunt acuzati ca s-ar fi masturbat in timpul orei de engleza,acest lucru fiind spus in conditiile in care in acea clasa nu exista ... (vezi toată discuția)
Cat de legala este postarea unui video sau a unei poze de pe ... CrystyOlteanu CrystyOlteanu Cat de legala este postarea unui video sau a unei poze de pe camera de supraveghere , cu un minor care fura ceva din magazin , pe facebook ? (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. fiul ... Petrina29 Petrina29 buna ziua! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. fiul meu este supus bullingului in scoala in mod repetat , am informt , diriginta , conducerea ... (vezi toată discuția)