Buna ziua. Am urmatoarea situatie:
Copilul meu elev in clasa ca VI-a este acuzat in mod repetat de unele lucruri pe care nu le face. In schimb sunt si lucruri de care e vinovat. Intr-un cuvant lui nu ii se permite sa aiba copilarii sau sa fie copil. Luna trecuta am facut o sesizare la Inspectoratul Județean si ei au intrebat doar pe profesoara respectiva cele întâmplate, bineînțeles ca nu a recunoscut. Ieri a fost ședința cu părinții si unii profesori, in care s-a discutat doar despre copilul meu. Am demonstrat ca multe acuze sunt nefondate, dar am înregistrat vocal toata ședința. Acum am de gand sa merg din nou la inspectorat. Si daca nu se rezolva vreau sa fac publica înregistrarea. Ce se poate întâmpla legal, ca eu stiu ca a fost ilegal ce am facut, dar trebuia cumva sa demonstrez bullingul. Aștept răspuns. Mulțumesc
Bună dimineața! Dacă ați înregistrat discuția dumneavoastră cu alte persoane, nu este ilegal. Ilegal este să înregistrați discuții la care nu participați (de exemplu sa lăsați un aparat de înregistrat intr-o cameră pentru a surprinde ce se discuta în lipsa dumneavoastră)
Abuz in scoala
florinamatei
Buna seara.Am un copil cls 4a,la L.T.Bolintineanu.Voi expune situatia cat pot de scurt.La ora de sport,unul dintre colegii sai,a avut o criza de nervi si sa ... (vezi toată discuția)