avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Aș dori să fac cu mama mea un contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Aș dori să fac cu mama mea un contract să o îngrijesc ...

Bună ziua!
Aș dori să fac cu mama mea un contract să o îngrijesc iar casa să mi rămână mie
Mama este sigura(tatăl meu a decedat iar succesiunea după moartea lui este făcută)
Moștenitori suntem mama,eu și fratele care este de acord să mi cedeze partea lui.Ce act aș putea face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:05, 21 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la notar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cu fratele partaj sau va poate dona cota si cu mama contract de intretinere.
Deci sunt efectiv două contracte?
da, da. pt ca niciunul nu va poate da ce nu are.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune!!! buna ziua.. mama și unchiul meu sunt moștenitori ... Ionut Florina Ionut Florina Succesiune!!! Buna ziua.. Mama și unchiul meu sunt moștenitori egali pe o casa și un teren.. Mama a decedat, iar acum dezbat succesiunea împreună cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu unul din parinti in viata DrDCN DrDCN Buna ziua. Daca tatal meu a murit acum multi ani si mama inca este in viata , se poate ca partea ce ii revine mamei sa mi-o dea mie din dorinta ei ? ... (vezi toată discuția)
Se poate ca mama sa ne imparta mostenirea (suntem 2 frati) ? 11111111 11111111 Mama ar dori sa ne imparta pamantul din extravilan, in mod egal, cedandu-ne si partea ei. Tata a decedat in Mai 2017 si nu am dezbatut mostenirea. Casa ... (vezi toată discuția)