avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea mi-a făcut testament mie soțului meu. Acum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea mi-a făcut testament mie soțului meu. Acum mama a ...

Mama mea mi-a făcut testament mie și soțului meu. Acum mama a murit. Eu mai am frați ,dar vrem să renunțăm la testament ,Cum trebuie procedat?
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
TANASENASTASA, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:30, 21 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs și soțul puteți da declarații de renunțare la calitatea de legatar, conferita prin testament.
Ulterior, moștenirea se va dezbate legal, doar între dvs și frati. Și tata, eventual, dacă mai e în viața.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu testament: de ce cheamă notarul din nou unul dintre moștenitorii rezervatari, dacă amândoi dăduseră declarație de renunțare? Keyla Keyla Expun cat pot de scurt situația: in 2005 bunicul moare,se dezbate succesiunea,iar tatăl meu și unchiul meu ( fratele tatei) renunță la toate bunurile in ... (vezi toată discuția)
Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori o lămurire referitoare la succesiune. mama ... Lazar_s Lazar_s Bună ziua. As dori o lămurire referitoare la succesiune. Mama mea a murit și tata s-a recăsătorit și locuiește cu actuala in Apartamentul părinților ... (vezi toată discuția)