avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți cum aș putea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți cum aș putea proceda în ...

Bună ziua!
Vă rog să-mi spuneți cum aș putea proceda în situația în care notarul la care am dezbătut succesiunea de suplimentare refuză de peste 6 luni să-mi elibereze certificatul suplimentar de moștenitor, având în vedere că am achitat integral cheltuielile cu procedura succesorală?
Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vlad Stefan 2005 , utilizator 17:40, 21 Februarie 2025
Ce motiv invoca notarul pentru refuz de eliberare certificat suplimentar de mostenitor ?
Nu-mi răspunde la telefon, i-am trimis solicitarea de nenumărate ori pe email, fax și prin poștă cu confirmare de primire, la care ar fi trebuit să-mi dea un răspuns în termenul legal...dar pentru ea nu se aplică. Secretara mai răspundea uneori și-mi spunea că îi transmite doamnei notar să urgenteze, dar din luna august... nimic. Eu zic că deja are două abateri... încasare unei sume de bani fără a presta serviciul pentru care a fost plătită, plus ignorarea unui termen legal de răspuns la o solicitare. Mă gândeam să fac o plângere la UNP, dar nu știu dacă rezolv ceva...

POPA GHEORGHE a scris:

Ce motiv invoca notarul pentru refuz de eliberare certificat suplimentar de mostenitor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. s-a făcut succesiunea după defunct. după câteva ... mihaelacrina mihaelacrina Buna ziua. S-a făcut succesiunea după defunct. După câteva luni am aflat că mai este ceva cont deschis pe numele defunctului și un automobil după care ... (vezi toată discuția)
Mostenirea pe bucati VERONICA56 VERONICA56 Se poate face dezbaterea mostenirii pe bucati?Din lipsa de finante as vrea ca in acest an sa fac dezbaterea doar pt masina si peste ceva timp pt restul (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, presiune notar stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Va solicit un sfat legat de urmatoarea situatie: Tatal meu a decedat de trei luni si eu sunt plecata din tara pe perioada nedeterminata. Suntem ... (vezi toată discuția)