avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Cum pot afla cine sunt vecinii unui teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Cum pot afla cine sunt vecinii unui teren extravilan, ...

Buna ziua! Cum pot afla cine sunt vecinii unui teren extravilan, de la primarie mi s-a spus ca nu se cunosc vecinii. De la cadastru nu am obținut mare lucru deoarece apare ca proprietate a comunei( nu a fost revendicata în urma intabularilor gratuite de catre proprietar)
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:25, 21 Februarie 2025
Buna ziua! Daca la cartea funciara apare UAT ul, inseamna ca acea comuna detine terenul.
Depinde in ce context va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar sau nu? daniel26101980 daniel26101980 Buna ziua! Am cumparat un teren in extravilan cu deschidere la stradă de 10.2ml. Fostul proprietar a facut cadastru și cartea funciară, a afisat oferta de ... (vezi toată discuția)
Casa in extravilan mihaelapetrescu mihaelapetrescu Buna ziua, am nevoie va rog de un sfat. Vreau sa cumpar o casa si am aflat abia de curand ca se afla in extravilan. Casa este construita in 1968. Ce probleme ... (vezi toată discuția)
Teren furat de vecini nicusan nicusan fratele meu care nu locuieste in tara, are un teren cumparat de ~15 ani.Intre timp vecinii au intrat si in stanga si in dreapta, pe terenul lui,mutand ... (vezi toată discuția)