avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa pentru pensionatii de boala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa pentru pensionatii de boala

Buna ziua!

Pensionatii de boala care lucreaza 4 ore pot beneficia de bonuri de masa?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:25, 22 Februarie 2025
Da, si pensionarii care lucreaza pot beneficia de bonuri de masa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp partial Corina A Corina A de curand mi s-a modificat contractul individual de munca, am trecut cu timp partial (respectiv 4 ore), nu am foarte multe informatii As dori sa va intreb ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa? GYOGYO GYOGYO Buna seara.Am si eu o intrebare.Pana la 1 octombrie am fost angajat cu 8 ore si am primit si bonuri de masa.Dupa 1 octombrie am intrat in pensie de boala ... (vezi toată discuția)
Pensionat pe caz de boala cu drept de munca Kolea41 Kolea41 buna ziua, am un caz cu un pensionat pe caz de boala care are si drept de munca 4 ore pe zi si care s-a angajat la o SC ... cu 4 ore. In D.112 la pozitia ... (vezi toată discuția)