avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua .soacra mea a prelungit un abonament de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua .soacra mea a prelungit un abonament de telefonie și ...

Buna ziua .soacra mea a prelungit un abonament de telefonie și a cumpărat și un telefon pe numele meu fara acordul meu telefonul îi aparține tind cont că din sa a plătit ratele ? Și ce pot face eu acum?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihut Elena , utilizator 20:02, 22 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vreți să spuneți că a prelungit abonamentul dvs fara sa vă ceară voie?
Da așa a facu

adriandimitriu a scris:

Vreți să spuneți că a prelungit abonamentul dvs fara sa vă ceară voie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu orange pt ... iulian creanga iulian creanga Buna ziua!Pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu Orange pt a plati o factura,am fost abordat de un agent vinzari care mi-a propus prelungirea abonamentului ... (vezi toată discuția)
Situatie inlocuire telefon defect Khandra Khandra Buna ziua, As avea nevoie de o opinie cu privire la un telefon care s-a stricat pe cand era in garantie in locul caruia acum trebuie sa imi cumpar eu un ... (vezi toată discuția)
Am luat un telefon în rate la rugămintea unei familii care ... Remus ovidiu Remus ovidiu Am luat un telefon în rate la rugămintea unei familii care îmi sunt vecini cu promisiunea ca ei vor achita ratele,ceea ce nu au făcut de 16 luni,iar cerut ... (vezi toată discuția)