avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in urma partajului pe cota de 1/2 care am cedat-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in urma partajului pe cota de 1/2 care am cedat-o sotului prin ...

in urma partajului pe cota de 1/2 care am cedat-o sotului prin act notarial el si--a luat anajamentul de a trece fetele pana la 31.12.2024 cu drept de uzufruct asupra 1/2 provenita de la mine.nu a facut acest lucru.Ce pot face eu .Mentionez ca una dintre fiice la momentul partajului era minora de aceea s-a recurs la aceasta cale
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:36, 22 Februarie 2025
Trebuie sa mergeți la un avocat sa va vadă actul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de partaj voluntar Lya23 Lya23 In urma decesului tatalui meu, mama a ramas cu 1/2 apartament dobandit in timpul casatoriei si la dezbaterea succesiunii din cealalta 1/2 ii revine jumatate ... (vezi toată discuția)
Impartire succesiune ionita.oana1 ionita.oana1 Apelez si eu cu o problema la dumneavoastra: sotul a murit acum 3 luni si am ramas eu adica sotia si 2 fiice pe care le aveam.. As dori sa stiu la cit timp ... (vezi toată discuția)
Mostenire eneelena eneelena Dupa divort sotul a renuntat la partea lui de 30% din apatamentul care era realizat in timpul casatoriei . Astfel eu am devenit nud propietar iar sotu ... (vezi toată discuția)