avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua aș dori un sfat dacă se poate cu o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua aș dori un sfat dacă se poate cu o problemă delicată. ...

Bună ziua aș dori un sfat dacă se poate cu o problemă delicată. Am fost recent într-o relație de de aproximativ 1 an și jumătate, anul trecut am făcut 4 credite diferite pe numele meu pentru concubinul meu deoarece lui nu îi aproba nici un credit având nevoie de banii pentru mașina lui reparații service auto etc. , promițându-mi ca va achita luna de lună ratele . A trecut 5 luni de la luarea creditelor și nu a achitat nici o rată strângându-se multe comisioane am ajuns la suma de peste 30000 de lei . Văzând ca nu mai face față în relație din cauza ratelor și dând de greu s-a hotărât să plece și m-a lăsat singură cu ratele eu din această cauză de 4 luni de zile când iau salariul trebuie să fiu foarte atentă când intră banii să pot extrage măcar o sumă mică de acolo cat apuc deoarece îmi trag toți bănuții mei munciți , plus de asta mai am și o casă de întreținut și 2 copii pe lângă . De 4 luni de zile mă chinui așa și nu știu cum să ies la capăt am noroc doar cu părinții mei care mă ajută .
Vă rog frumos dați-mi un sfat dacă pot să-l dau în judecată cu asta având martori și dovezi în care el recunoaște ca banii aceea i-am luat pentru el .
Cel mai recent răspuns: AmaliaIoana19 , utilizator 17:28, 22 Februarie 2025
Buna ziua,

Avand in vedere ca de buna voie ati luat creditele pe numele Dvs, este destul de greu sa puteti iesi din aceasta situatie pana la rambursarea sumelor la banci.

Cum ati dat la fostul banii, prin virament sau cash, daca era prin virament macar aveti dovezi ca i-ati dat o sumedenie de bani si puteti cere inapoi.
Cash i-am dat banii nu a fost prin virament , dar am dovezi fiind mesaje recunoscând ca i-am dat banii și am făcut creditele pentru el . Și nu aș putea sublinia faptul ca din cauza lui nu mai am cu ce-mi creste copii și ne țin părinții mei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala turist american bejenaru bejenaru Buna ziua! As avea nevoie de cateva sfaturi: Un prieten, turist american a fost operat de urgenta in romania. la externare i s-a inmanat decontul pentru ... (vezi toată discuția)
Partaj tecar_petruta tecar_petruta suntem 4 frati si fiecare am primit cate o casa de la parintii nostri. fratele meu e in proces cu fosta sotie pentru casa parinteasca, dar pe care au act de ... (vezi toată discuția)