avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fiul meu a contractat o firma de constructii pentru ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fiul meu a contractat o firma de constructii pentru consolidarea ...

Fiul meu a contractat o firma de constructii pentru consolidarea si modernizarea casei lui. Tatal sau a platit avansul pentru inceperea lucrarilor. Pe parcurs, lucrarile nu au fost de calitate si cu mari intarzieri dar platite de beneficiar. Am adus alta firma sa continue.
Prestatorul rezilieaza contractul unilateral si conform contrat nu trebuie sa restituie nicio suma.
Are dreptul sa retina in orice conditii avansul (considerabil de altfel) care inseamna bani pentru munca nedepusa?

Alte discuții în legătură

Neprestarea de servicii platite in avans, din cauza beneficiarului veronicapopa veronicapopa Un srl emite o factura pentru prestari servicii catre un alt srl beneficiar, care plateste factura in avans. Prestarea serviciilor trebuie sa se faca lunar, ... (vezi toată discuția)
Constructii kordo kordo Buna . Am facut odescriere a cazului , mai anainte , mai fac anca odata acum, an scurt . Firma mea a avut contract , cu o societate , pt. reabilitarea unei ... (vezi toată discuția)
Contract de executie valica_21 valica_21 buna ziua.lucrez la o firma de constructii si montare geam termopan.am conceput un contract de executie lucrari si am parcurs urmatoarele puncte:partile ... (vezi toată discuția)